Radno vrijeme

Pon - Pet; 7:00 - 17:00
Sub; 7:00 - 13:00

Telefon

prodaja;

043/222-349

računovodstvo;

043/222-355

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Neki od modela

Mnogobrojni materijali ističu se svojim dobrim karakteristikama, ali opeka se u kontinuitetu koristi već stotinama godina. Glineni proizvod koji se mijenjao kroz povijest, najviše je evoluirao u prošlom stoljeću. Opeku danas nalazimo u različitim oblicima, bojama, sastavima i s različitim karakteristikama.

Top Model je jedinstven model dekorativnog kamena na Hrvatskom tržištu. Modeliran je i izrađen u našoj radionici i na kraju se pokazao kao naš najprodavaniji umjetni kamen. Model je sastavljen od sitnih segmenata kamena. Kao i svi naši modeli Top Model posjeduje kutne elemente. Ovaj model služi za uređenje eksterijera i interijera.

Tip Top umjetni dekorativni kamen koji služi za uređenje interijera i eksterijera. Kao i svi naši modeli dekorativnog kamena TIP TOP nema ni minimalna odstupanja u svojim dimenzijama, pa ga je veoma lako postavljati na zid. Proizvodi se u četiri različite dimenzije.

Naš novi model dekorativnog kamena modeliran i izrađen u našoj radionici, tako da je taj model jedinstven na hrvatskom tržištu. Proizvodi se u više boja. Sličan je istarskom i dalmatinskom kamenu. Ovo je model kamena koji se fugira. Dekorativni kamen Sigma proizvodi se u različitim veličinama.

Dekorativni kamen CAMBI 3 je naš novi model modeliran i izrađen u našoj radionici. Panel je sastavljen od segmenata pravokutnog rezanog kamena. Na ovom modelu pokazano je sve umijeće i preciznost izrade modela, preciznost izrade kalupa i na kraju odljevak samog kamena. Ovaj model izrađuje se u jednoj veličini u – Z – kombinaciji. Dekorativni kamen Cambi 3 služi za uređenje interijera i eksterijera a posebno ga je lijepo vidjeti u interijeru urbanih vila.

Dekorativni kamen koji služi za uređenje interijera i eksterijera. Kad se postavi na zid, bila to veća ili manja površina zida, izaziva veliku pozornost. Pakira se u kartonske kutije. Proizvodi u tri različite veličine. Ovaj model posjeduje kutne elemente. Pakira se u kartonske kutije. Dekorativni kamen se izuzetno dobro uklapa jer nema ni minimalno odstupanje. Uz malo znanja i dobre volje, kamen možete postaviti sami. Proizvodi se u osam različitih boja.