Radno vrijeme

Pon - Pet; 7:00 - 17:00
Sub; 7:00 - 13:00

Telefon

prodaja;

043/222-349

računovodstvo;

043/222-355

Email

prodaja;

gradnja.invest1@bj.t-com.hr

računovodstvo;

gradnja.invest3@gmail.com

Pravila privatnosti

Gradnja Invest d.o.o., Bjelovar, Đurđevačka cesta 173a, OIB: 28829240087 poštuje vašu privatnost i sigurnost vaših osobnih podataka. Prikupljanje, korištenje i obrada vaših osobnih podataka provodi se u skladu sa ovim Pravilima privatnosti te primjenjivim zakonskim odredbama, uključujući i Uredbu (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinca u vezi s obradom osobnih podatka i Zakon o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018). Molimo Vas da pažljivo pročitate naša pravila privatnosti kako biste shvatili naše postupke koji se tiču vaših osobnih podataka, kao i vaša prava koja proizlaze iz primjene Opće uredbe o zaštiti podataka. Koristeći web stranicu Gradnja Invest d.o.o. www.gradnjainvest.hr ujedno prihvaćate naša pravila privatnosti te našu politiku kolačića (eng. cookie). Osobni podaci Prema Uredbi, osobni podaci su jedan ili skup podataka koji nedvosmisleno ukazuje na točno određenog pojedinca te utvrđuju ili omogućavaju utvrđivanje njegovog identiteta. Pojedinac čiji se identitet može utvrditi osobnim podacima izravno ili neizravno naziva se „ispitanik“. Prikupljanje podataka Gradnja Invest d.o.o. prikuplja isključivo osobne podatke koje ste upisali svojom voljom, putem dostupnog web obrasca prilikom naručivanja. Neke podatke prikupljamo automatski – koristeći web kolačiće (cookies) o čemu možete više pročitati u odjeljku Cookies. Gradnja Invest d.o.o. vaše podatke ne prodaje niti ih dijeli, ali je moguće da se slučajno desi da informacije o vama budu sadržane u podacima koje je Gradnja Invest d.o.o. pribavila od trećih strana u ime komunikacije sa klijentima. Obrada podataka Prema Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR) obrada je definirana kao svaki postupak ili skup postupaka koji se obavljaju na osobnim podacima ili na skupovima osobnih podataka, bilo automatiziranim bilo neautomatiziranim sredstvima kao što su prikupljanje, bilježenje, organizacija, strukturiranje, pohrana, prilagodba ili izmjena, pronalaženje, obavljanje uvida, uporaba, otkrivanje prijenosom, širenjem ili stavljanjem na raspolaganje na drugi način, usklađivanje ili kombiniranje, ograničavanje, brisanje ili uništavanje. Svrha i uvid Gradnja Invest d.o.o. prikuplja vaše osobne podate kako bi u slučaju potrebe stupila u kontakt s vama, razmjenjivala informacije i slala obavijesti za koje Gradnja Invest d.o.o. smatra da bi vam mogle biti važne, zanimljive i korisne ili koje temeljem ugovora i zakona trebate dobiti. Gradnja Invest d.o.o. može, s vremena na vrijeme, koristiti te podatke da identificira svoje posjetitelje na web stranici i da takve podatke koristi u svrhu boljeg razumijevanja ponašanja posjetitelja na web stranici.