Radno vrijeme

Pon - Pet; 7:00 - 17:00
Sub; 7:00 - 13:00

Telefon

prodaja;

043/222-349

računovodstvo;

043/222-355

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Proizvodi

Biber je vučeni crijep bez utora i svojom je klasičnom ljepotom jednostavan i nenametljiv. Zaobljeni Biber pripada najstarijim tradicionalnim oblicima crijepa. Mnoge povijesne zgrade kod svoje autentične sanacije prekrivene su upravo Tondach Biber crijepom. No, njegova romantična ljepota nije sačuvana samo za tradicionalnu arhitekturu. Zbog širokog izbora oblika i boja u mat ili sjajnoj izvedbi idealan je crijep i za modernu arhitekturu. Različito oplemenjivanje gornje površine crijepa osigurava postojanost boja i trajno kvalitetan krov koji će zadovoljiti i najzahtjevnije.

Dimenzije 190 x 400 (mm)
Komada po kvadratu 30,6 - 35,9 kom/m²
Težina pokrova po m² 65,3 po m²
Letvanje 170 - 145 mm
Težina (kg/komad) 1,9 kg
Komada po paleti 480 kom/pal

Crijep Jupiter je crijep velikog formata i s njim pokrivanje postaje brz i jednostavan zadatak. Osim toga, ovaj crijep ima mogućnost kliznog letvanja. Crijep karakteriziraju dva paralelna žlijeba odvojena središnjim hrptom čime se postiže sigurna zaštita protiv jake kiše ili snažne mećave. Ovaj se crijep izvrsno primjenjuje kod izgradnje tradicionalnih i modernih građevina. Živopisna struktura površine crijepa krovu će podariti klasičan i elegantan izgled.

Dimenzije 290 x 485 (mm)
Komada po kvadratu 9,4 - 10,7 kom/m²
Težina pokrova po m² 40,7 po m²
Letvanje 426 - 380 mm
Težina (kg/komad) 4,0 kg
Komada po paleti 240 kom/pal

Kvalitetan i vizualno lijep crijep krovu daje individualnost i estetiku. Pod pritiskom rastućih troškova instalacije, nastavlja se trend proizvodnje sve većih keramičkih crjepova. Tako je razvijen i Saturn crijep, čijih će svega 10 crjepova pokriti kvadratni metar vašeg krova. Saturn je crijep velikog formata iz moderne linije crijepa koji zadovoljava najnovije zahtjeve suvremene arhitekture. Jednostavnim oblikom savršeno se uklapa u moderne, pravokutne strukture. Njegova reducirana površina omogućuje Vam stvaranje pravocrtnih linija na krovu. Zahvaljujući savršenoj tehničkoj obradi, Saturn crijep postavlja se brzo i jednostavno te ima mogućnost kliznog letvanja, što ga čini savršenim kako za novogradnju, tako i za sanaciju postojećih krovišta. Ravan dizajn i suptilno ravnanje daju vašem krovu elegantan, moderan i čvrst izgled. Dvostrani bočni zatvarač i dvostruko zatvaranje glave osiguravaju optimalnu zaštitu i funkciju odvoda vode

Dimenzije 290 x 485 (mm)
Komada po kvadratu 9,4 - 10,7 kom/m²
Težina pokrova po m² 40,7 po m²
Letvanje 426 - 380 mm
Težina (kg/komad) 4,0 kg
Komada po paleti 240 kom/pal

Kontinental Plus je prešani crijep s dvostrukim, posebno dubokim bočnim utorima. Na taj način postiže se vrlo sigurno i čvrsto prekrivanje (protiv jake kiše i vjetrova). Zbog oblika Tondach Kontinental plus crijepa sa srednjim i prekrivnim izbočenjem, koji se u pomičnom dijelu proširuje, površina krova djeluje vrlo živopisno. Ovaj crijep je najoptimalniji za sanacije starih krovova kod kojih se ne može mijenjati dužina rogova.

Dimenzije 243 x 417 (mm)
Komada po kvadratu 13,9 - 17,4 kom/m²
Težina pokrova po m² 45,7 po m²
Letvanje 353 - 287 mm
Težina (kg/komad) 2,9 kg
Komada po paleti 280 kom/pal

Poseban izgled Mediteran Plus crijepa krovu daje mediteransku eleganciju. Uglavnom se koristi na Mediteranu po čemu je i dobio ime. Otoci, obala i primorje izloženi su ekstremnim klimatskim uvjetima i samo rijetki pokrovi mogu sačuvati objekte od prodora vode, prilikom jakih udara vjetra (bura) gdje kiša pada horizontalno i do 200 km/h. Ovaj crijep svojim dubokim utorima osigurava vodonepropusnost i na jako malim nagibima krova. Zadovoljava jednostavne, ali i tehnički zahtjevne krovove ta na taj način povezuje dizajn i funkcionalnost. Klizno letvanje od 3 cm osigurava ekonomičnost i učinkovitost. Sve to ovaj crijep čini jednim od najsigurnijih, najotpornijih i najljepših pokrovnih materijala.

Dimenzije 256 x 448 (mm)
Komada po kvadratu 13,6 - 15,5 kom/m²
Težina pokrova po m² 51,7 po m²
Letvanje 359 - 323 mm
Težina (kg/komad) 3,3 kg
Komada po paleti 240 kom/pal

Porotherm proizvodi od opeke objedinjuju suvremenu proizvodnu tehnologiju, visoki stupanj kompatibilnosti s okolišem i prirodno i zdravo stanovanje. Nastaju od prirodne i trajne gline te kao takvi imaju iznimne toplinske i akustične performanse, kao i povećanu mehaničku i požarnu otpornost. Sveobuhvatna sistemska rješenja namijenjena su za sve vrste zidova i zidanih konstrukcija, bilo da se radi o vanjskim ili unutrašnjim nosivim zidovima, nenosivim zidovima, stropu ili rješenjima za premošćenje otvora.